KONTAKT OS

LÆS MERE

REGLEMENTER

LÆS MERE 

BEBOERHUSE & SELSKABSLOKALER

LÆS MERE

BLANKETTER & REGLER

LÆS MERE

Albertslund Nords aktivitetsudvalg

I Albertslund Nord har vi et aktivitetsudvalg (ANA). Det er et udvalg, der skal gøre det lettere at holde sociale arrangementer og aktiviteter. De to afdelingsbestyrelser har nemlig afsat en pulje penge, som skal gå til at støtte op om fællesskabet her i boligområdet. Denne pulje bliver bestyret af aktivitetsudvalget.

Så hvis du savner en aktivitet eller gerne vil lave et socialt arrangement med og for dine naboer, så der det her, du kan gå hen og få støtte og lokaler.

Aktivitetsudvalget støtter allerede markedsdagen, cafeen og mange af boligområdets faste og traditionelle aktiviteter, men der er altid plads til nye traditioner eller enkeltstående arrangementer.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt koordinator i Nord, Trine Nørgaard Pedersen, på tlf.nr. 60 35 46 34 eller tnp@bo-vest.dk eller ejendomsleder Michael Sørensen på mis@bo-vest.dk.

Vil du søge penge til en ny aktivitet?

Hos ANA kan der søges en pulje penge til nye aktiviteter i Albertslund Nord. Du kan finde ansøgningsskabelonen her, som du skal udfylde og sende til koordinator Trine Nørgaard Pedersen på tnp@bo-vest.dk.

Der kan søges op til 1.500 kr. som kan bevilges indenfor en uge (der tages forbehold for ferier og fridage), og der kan søge op til 5.000  kr. og få svar inden for 14 dage. Har man idéer til noget der koster mere, kan man altid kontakte vores koordinator.

Det er et krav, at

  • Aktiviteten skal være åben for alle (særlige målgrupper, fx børnefamilier, ældre, unge etc. er ok)
  • Aktiviteten skal bidrage til at styrke fællesskabet
  • Aktiviteten skal i udgangspunktet afholdes i gårdene
  • Aktiviteten formidles i månedskalenderen/ opgangene og/eller i Facebook ”Albertslund Nord”
  • Du afleverer et regnskab, eventuelle bilag til Trine efterfølgende og tager gerne et par billeder (husk at få lov).

Vi ser frem til at høre fra dig!