KONTAKT OS

LÆS MERE

REGLEMENTER

LÆS MERE 

BEBOERHUSE & SELSKABSLOKALER

LÆS MERE

BLANKETTER & REGLER

LÆS MERE

Aktiviteter

Der er en lang tradition for socialt liv og fælles aktiviteter i Albertslund Nord. De fleste aktiviteter er arrangeret af beboerne selv på kryds og tværs af afdelingerne. Vi er rigtig glade for at hjælpe hinanden og skabe socialt liv i boligområdet.

AB’s afdelingsbestyrelse og VA’s afdelingsbestyrelse har hver deres traditioner, men i dag afholdes alle aktiviteter fælles for alle beboere i de to afdelinger.

Har man lyst til at lære naboerne at kende, er der rig lejlighed til det ved de mange arrangementer og aktiviteter. Har man selv idéer, eller har man lyst til at hjælpe ved en aktivitet, som man gerne vil gennemføre, kan man få råd og vejledning hos aktivitetskoordinatoren Jeppe Jeziorski Jensen.

Man kan også melde sig til et af udvalgene, som er tilknyttet Styregruppen, og dér bidrage til udviklingen af aktiviteter.

På kryds og tværs af boligafdelingerne findes aktiviteter som styres af boligområdets frivillige. Vi er rigtig glade for at hjælpe hinanden og skabe socialt liv i kvarteret.

I kan møde nogle af de frivillige kræfter fra Albertslund Nord i videoerne forneden, som her fortæller om hvad de laver i boligområdet og hvorfor.

Banko

Byttebørs

Café Rødhætten

Cykelværksted

Fastelavn

Julefrokost

Juletræstænding

Markedsdag

Pigeklub

Stavgang

Strikkecafé

Syklub og kurdisk madlavning

Viseaften

Walk and Talk

Zumba

Mangler du noget?

Har du en god ide til en aktivitet eller et arrangement, er du altid velkommen til at kontakte fællesudvalget eller koordinatoren i Nord på tlf.nr. 6035 4634 – hvad enten du har lyst til at lægge en frivillig indsats eller nyde godt af andres! Her i Nord har vi gode muligheder for at støtte projekter og initiativer – så tøv ikke med at henvend dig!