KONTAKT OS

LÆS MERE

REGLEMENTER

LÆS MERE 

BEBOERHUSE & SELSKABSLOKALER

LÆS MERE

BLANKETTER & REGLER

LÆS MERE

Aktiviteter

Der er en lang tradition for socialt liv og fælles aktiviteter i Albertslund Nord. De fleste aktiviteter er arrangeret af beboerne selv på kryds og tværs af afdelingerne. Vi er rigtig glade for at hjælpe hinanden og skabe socialt liv i boligområdet.

AB’s afdelingsbestyrelse og VA’s afdelingsbestyrelse har hver deres traditioner, men i dag afholdes alle aktiviteter fælles for alle beboere i de to afdelinger.

Har man lyst til at lære naboerne at kende, er der rig lejlighed til det ved de mange arrangementer og aktiviteter. Har man selv idéer, eller har man lyst til at hjælpe ved en aktivitet, som man gerne vil gennemføre, kan man få råd og vejledning hos aktivitetskoordinatoren Trine Nørgaard Pedersen.

Man kan også melde sig til Nords aktivitetsudvalg, og dér bidrage til udviklingen af aktiviteter.

På kryds og tværs af boligafdelingerne findes aktiviteter som styres af boligområdets frivillige. Vi er rigtig glade for at hjælpe hinanden og skabe socialt liv i kvarteret.

Banko

Café Rødhætten

Pigeklub

Stavgang

Syklub og kurdisk madlavning

Walk and Talk

Fastelavn

Markedsdag

Mangler du noget?

Har du en god ide til en aktivitet eller et arrangement, er du altid velkommen til at kontakte fællesudvalget eller aktivitetskoordinatoren i Nord, Trine Nørgaard Pedersen på tlf. 60 35 46 34 eller e-mail tnp@bo-vest.dk – hvad enten du har lyst til at lægge en frivillig indsats eller nyde godt af andres! Her i Nord har vi gode muligheder for at støtte projekter og initiativer – så tøv ikke med at henvend dig!