KONTAKT OS

LÆS MERE

REGLEMENTER

LÆS MERE 

BEBOERHUSE & SELSKABSLOKALER

LÆS MERE

BLANKETTER & REGLER

LÆS MERE

Familiekoncerter

I samarbejde med Live for Børn, Albertslund Boligsocial Center og Albertslund Kommune afholder Nord to familiekoncerter i Beboerhuset Damgården i efteråret 2019.


Familiekoncert med Hjertelys lørdag d. 12. oktober kl. 14 i Damgården 9

En eftermiddag fuld af fantasi og forvandlinger!

Kl. 14 til 14:45: Hjertelys koncert

Ved denne koncert oplever børnene en musikfortælling om at tænde lyset i sit hjerte. Vi kommer med på en musikalsk og eventyrlig rejse ind i et magisk univers.

Hvor Ea fortæller en historie om at tænde lyset i sit eget hjerte og spiller sange, der passer til, mens hendes kostumer forvandler sig på scenen. Undervejs møder vi Drømmevæveren, som skaber alle børns drømme på sin drømmevæv. Vi møder også den mystiske troldmand Jaben De Gaben De Gritten Guderut, der kommer fra den dystre, bevogtede by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper og styrker børn, når de er kede af det.

Det er en sansemættet musikfortælling, der vækker børnenes fantasi og tager dem ved hånden ind i en fortryllende verden af magi, drama, visdom og kærlighed.

Ea Philippa: Klaver og sang

Tira Skamby: Percussion

Kl. 15 til 16. Er I klar til at lave spøgefulde Halloween-dekorationer? Der vil være små værksteder rundt ved bordene, hvor jeres familie kan tegne, klippe, og klistre i Halloweens ånd.

Du kan tilmelde din familie på dette link eller på SMS til koordinator Trine på tlf. 60 35 46 34. Du skal skrive dit navn, antal børn og voksne som deltager, og om I bor i Nord, Hedemarken, Kanalens Kvarter eller Blokland. Der er et reserveret antal pladser til familier fra disse boligområder, men alle er velkomne! I er først tilmeldt, når I har fået en bekræftelse.

Følg med på vores Facebook-begivenheden, som du kan finde her


Familiekoncert med Når far og mor får tid lørdag d. 30. november kl. 14 i Damgården 9

En eftermiddag fyldt med julehygge og sang!

Kl. 14 til 15. Der vil være små værksteder rundt ved bordene, hvor jeres familie kan tegne, klippe, og klistre julepynt i alle former og farver.

Kl. 15 til 15:45: Når far og mor får tid koncert

Oplev her sange og tekster som er blevet klassikere i den danske sangskat for børn. Dine børn kender helt sikkert nogle af sangene fra børnehaven eller skolen og vil kunne synge med på dem.

Vi inviterer indenfor til en koncert for alle børn og voksne der nyder Halfdan Rasmussen og Ib Spang Olsens enestående evne til at formidle i børnehøjde; fx klassikere som ‘Mariehønen Evigglad’, ‘Den lille frække Frederik’, ‘Lille sky’ og ‘Godmorgen sol’. De smukke melodier og tekster er her fremført af Martin Spang Olsen og sangerinden Anna Britt Mathiassen.

Anna Britt Mathiassen: Sang

Martin Spang Olsen: Guitar og sang

Du kan tilmelde din familie på dette link eller på SMS til koordinator Trine på tlf. 60 35 46 34. Du skal skrive dit navn, antal børn og voksne som deltager, og oms I bor i Nord, Hedemarken, Kanalens Kvarter eller Blokland. Der er et reserveret antal pladser til familier fra disse boligområder, men alle er velkomne! I er først tilmeldt, når I har fået en bekræftelse.

Følg med på vores Facebook-begivenheden, som du kan finde her


Den tiltænkte målgruppefor de to koncerter er børn mellem 3-8 år, men ældre/yngre søskende er selvfølgelig også velkomne.  Arrangementet er gratis, men man skal tilmelde sig, da der er begrænsede pladser. Man kan købe billige snacks, saft og kaffe fra kl. 13.45 hvor dørene åbner.

Hvis du har spørgsmål så kontakt koordinator Trine Nørgaard Pedersen på tlf. 60 35 46 34